Dan Emanuel Nicusor Elencu a fost ales președinte al PSD Seaca de Câmp

1

În prezența vicepreşedintelui PSD Dolj, Alina Tănăsescu, a secretarului executiv, Cosmin Vasile, a vicepreşedintelui Cosmin Durle şi a domnului Fane Rogojina, azi a avut loc alegerea preşedintelui PSD Seaca de Câmp, Dan Emanuel Nicusor Elencu şi a conducerii organizației. 

”Continuăm, cu succes, să aducem împreună generația tânără cu cea experimentată. Vineri, la Seaca de Câmp, domnul Fane Rogojină, un om care și-a lăsat amprenta asupra comunei prin proiectele realizate, a predat ștafeta unui om pregătit să conducă destinele acestei organizații locale. Îi felicit, le doresc succes în activitatea politică și promovarea valorilor social- democrate în localitate!”, a spus Alina Tănăsescu, vicepreședintele de zonă.

”Am văzut în sală 100 de membrii de partid, hotărâți să se implice în activitatea de partid. Că în viitor vor avea rezultate o demonstrează și faptul că acest eveniment a fost foarte bine pregătit.  O organizație locală care se reîmpropostează, cu forțe noi, care să pună umărul la câștigarea viitoarelor competiții electorale. Îl felicit pe domnul Fane Rogojină pentru tot ceea ce a făcut pentru organizație și apreciem faptul că ține în continuare aproape și îi doresc succes președintelui ales, Dan Emanuel Nicusor Elencu”, a spus secretarul executiv al PSD Dolj, Cosmin Vasile.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Powered by themekiller.com