Delegație a PSD Dolj prezentă la manifestările dedicate celebrării Zilei Armatei României

20161025_102655

O delegație a Partidului Social Democrat Dolj condusă de vicepreședinții Consiliului Județean Dolj, Alina Tănăsescu și Cosmin Vasile a participat la manifestările dedicate celebrării Zilei Armatei României de marți, 25 octombrie 2016.

Din delegația PSD Dolj au făcut parte și consilierii județeni Alexandra Presură, Oana Bică, Cristina Ciocoiu, Marian Marin Viorel, Alin Nicola, Marius Pantilimon, Alexandru Opran, Sabina Calotă, Mihaela Popescu, Lucian Scărlătescu dar și administratorul județului Cosmin Durle, city managerul Craiovei, Radu Preda, directorul RAADPFL Craiova, Rela Filip, directorul SC Salubritate Craiova, Eliza Peța, primarul cpmunei Ișalnița Ovidiu Flori.

Cu acest prilej, vicepreședintele CJ Dolj Cosmin Vasile a adresat următorul mesaj: „Sunt profund onorat să reprezint Consiliul Județean Dolj la această manifestare cu o deosebită importanță și cu profunde semnificații, prin care evocăm una dintre paginile însemnate ale trecutului nostru și celebrăm una dintre instituțiile fundamentale ale Statului – Armata României.
25 octombrie este o zi pe care, anul acesta, o trăim cu o intensitate aparte, pentru că recent am marcat un secol de când țara noastră intra în Primul Război Mondial și, prin eforturile și sacrificiile Armatei, deschidea unul dintre cele mai importante capitole ale istoriei – reîntregirea neamului.
Astăzi, suntem datori să aducem omagiul nostru tuturor celor care s-au jertfit pentru împlinirea și, mai apoi, pentru apărarea marilor deziderate ale națiunii – integritate, independență, libertate – și să facem dovada respectului nostru față de veteranii de război, față de militarii în rezervă și în retragere.
Ziua Armatei României reprezintă, totodată, un bun prilej pentru a exprima gândurile noastre de prețuire și considerație față de cei care duc mai departe o glorioasă tradiție, reconfirmând zi de zi buna reputație de care se bucură această instituție, emblematică prin profesionalism și devotament.
Este un prestigiu la construirea căruia și-au adus o contribuție majoră militarii craioveni, un corp de elită care a dat măsura implicării și a excelentei pregătiri în teatrele de operații și ale cărui merite au fost recunoscute prin decizia care stabilește Brigada 2 Infanterie «Rovine» drept nucleu al viitoarei brigăzi multinaționale a NATO.
La ceas aniversar, doresc să vă adresez, stimați militari, călduroase felicitări pentru tot ce ați realizat, pentru modul în care reprezentați România peste hotare și să vă urez sănătate și mult succes în activitate. La mulți ani!“

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Powered by themekiller.com