Lia Olguța Vasilescu la forumul PES Activists: „Pentru a valorifica ideile socialiștilor europeni va trebui ca alegerile din această toamnă să fie câștigate de Partidul Social Democrat”

_bog9205

14369983_1083903891697311_1809664218239885382_nO delegație a PSD Dolj compusă din vicepreședintele PSD și primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, președintele executiv al PSD Dolj, deputatul Ion Călin, coordonatorul PES Activists Dolj Stelian Bărăgan,  vicepreședinții Consiliului Județean Dolj Cosmin Vasile și Alina Tănăsescu, consilierii județeni Alexandra Presură, Sabina Calotă, Oana Bică, a participat sâmbătă 17 septembrie la evenimentul de lansare a campaniei #fărăbariere, prima astfel de inițiativă menită să ridice restricțiile impuse de lege la participarea politică și civică a cetățenilor organizat de PES Activists România la Centrul Multifuncțional Craiova.

„Sunt convinsă că ceea ce am reușit să facem în Craiova se putea face peste tot în România dacă se muncea la fel de mult, dacă era o absorbție de fonduri europene cum a fost la Craiova. Vreau să vă spun că acest oraș este pe primul loc la absorbția fondurilor europene dintre polii de dezvoltare și aici s-au derulat investiții de aproximativ 500 de milioane de euro.

Particip cu mare drag la acest forum pentru că tema #fărăbariere este o temă care îmi place și care i se potrivește doljului pentru că aici am reușit să promovăm cei mai mulți tineri pe liste dar și femei, procentul de tineri și femei aleși pe liste este cel mai mare din România. Ne apropiem de tările nordice unde este și cel mai mare nivel detrai.

Ne pregătim pentru campania electorală din acestă toamnă. Noi la Dolj avem șansa să avem un procent de tineri alături de noi egal cu cel al seniorilor și vă doresc ca același lucru să se întâmple peste tot în țară. Sunt multe teme generoase pe care le discutați dar pentru a le pune în aplicare trebuie să câștigăm alegerile. Știu că sunteți susținători ai socialiștilor europeni dar știți ca pentru a valorifica ideile socialiștilor europeni va trebui ca aceste alegeri să fie câștigate de Partidul Social Democrat”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

 

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Powered by themekiller.com