Mihail Genoiu și-a depus candidatura pentru funcția de primar al Craiovei alături de liderii PSD Dolj și o delegație formată din 300 de persoane

18641254_10212765842046347_350551857_o

Candidatul PSD Dolj, Mihail Genoiu, și-a depus candidatura pentru funcția de primar duminică, 21 mai 2017, fiind însoțit de o delegație formată din peste 300 de persoane.

Alături de acesta au fost președintele PSD Dolj, senatorul Claudiu Manda, Ministrul Muncii și Justiției Sociale, Lia Olguța Vasilescu, președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, deputații PSD Dolj, consilieri locali, consilieri județeni.

PSD Dolj a depus peste 36.000 de semnături de susținere a candidaturii lui Mihail Genoiu la alegerile din data de 11 iunie 2017.

“Am depus astăzi candidatura domnului Mihail Genoiu, este o chestiune procedurală. Îi spuneam și mai devreme, prima condiția de a câștiga este să se înscrie în cursă. Vreau să mulțumesc tuturor celor din organizația municipală care au fost alături de domnul Genoiu și de noi în această perioadă, am reușit să strângem 36.120 semnături. Ne așteptăm ca numărul de voturi la alegeri să fie mai mare decât asta, ne așteptăm să luăm peste 50 la sută. Le mulțumim craiovenilor pentru că ne-au susținut prin semnătura lor, că ne-au susținut și la alegerile parlamentare și cele locale de anul trecut. Trebuie să le transmitem că atunci când am ales ca din partea PSD să candideze domnul Genoiu, am ales exact omul care ne trebuie, și anume persoana care să continue proiectele în următorii trei ani de zile, era nevoie de o persoană care să preia din mers toate aceste lucruri și domnul Genoiu este cea mai potrivită persoană pentru acest lucru”, a declarat senatorul Claudiu Manda, președintele PSD Dolj.

“În urmă cu un an eram tot aici, numai că eu în altă postură, tot cu Mihai Genoiu lângă mine pentru că făcea parte din echipa mea așa cum a făcut parte în ultimii cinci ani. Sunt alături de el așa cum este toată organizația PSD și nu numai. Sigur că urmează o perioadă destul de grea așa cum știm cu toții, pentru că am mai trecut prin asta, este o perioadă în care se împroșcă cu noroi de către candidații care nu au niciun proiect și nu au nimic de spus. Noi nu vom face acest lucru, vom avea o campanie în care vom vorbi despre proiectele noastre și nu îmi este indiferent cine va deveni primarul orașului Craiova pentru că am reușit să îi impun orașului un ritm de dezvoltare care nu s-a mai întâmplat în foarte multe localtăți din România în ultimii ani și să fim pe primul loc la absorbția de fonduri europene. Am reușit să atragem foarte mulți bani de la bugetul național”, a precizat Lia Olguța Vasilescu.

“Îl susținem din toată inima pe candidatul nostru, Mihail Genoiu. Este cea mai bună soluție pentru craioveni. Îl recomandăm cu toată căldura concitadinilor noștri, pentru că îl cunoaștem de mult. Este un moment în care dorim continuitatea proiectelor începute. Ne convine și nouă, la Consiliul Județean, pentru că avem unele proiecte comune și suntem siguri că le vom duce la bun sfârșit. Cu siguranță că, la sfârșitul acestui mandat, vor rămâne lucruri importante, unele care sunt în derulare, altele pe care le va începe. Îi invităm din toată inima pe craioveni să vină și să voteze alături de noi pe Mihail Genoiu, care este cea mai bună alegere pentru Craiova”, a precizat Ion Prioteasa, președintele Consiliului Județean Dolj.

“Am depus documentele pentru candidatura la Primăria Craiovei și vreau să vă spun că nu am niciun fel de emoții și sunt foarte încrezător în aceste alegeri pentru că de cinci ani de zile craiovenii sunt alături de noi, de cinci ani de zile au văzut ce se întâmplă în orașul nostru. Îi asigur pe toți craiovenii că ritmul nu va scădea niciodată, orașul a înflorit și va înflori și în perioada următoare. Sper ca la sfârșitul celor trei ani de mandat să fim în coasta Clujului, să fim al treilea oraș din România ca dezvoltare din toate punctele de vedere”,a adăugat candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Craiova, Mihail Genoiu.

 

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Powered by themekiller.com