OFSD Dolj a organizat, în perioada 20-22 octombrie, la Băile Herculane, un seminar pe tema rolului femeii în societatea de astăzi

1

OFSD Dolj a organizat, în perioada 20-22 octombrie, la Băile Herculane un seminar pe tema rolului femeii în societatea de astăzi, la care au fost prezenți peste 300 de participanți, femei din conducerea organizațiilor locale și invitați.

”Au fost alături de noi președinta OFSD România, dna europarlamentar Viorica Dancilaă, președintele PSD Dolj, dl senator Claudiu Manda, președintele PSD Craiova, dna ministru Lia Olguta Vasilescu, precum și membrii BPJ al PSD Dolj, cărora le mulțumim pentru susținere.

Am deschis seminarul cu o prezentare de bucate tradiționale oltenești, purtând cu drag frumoasele costume populare din zona noastră si am încheiat ziua cu voie bună, cântec și joc popular.

A doua zi a fost dedicată dezbaterii „Rolul femeii în politică, în societate și în păstrarea valorilor și identității naționale”, prilej cu care am făcut și un bilanț al activității noastre în cei doi ani care s-au scurs de când am avut onoarea să fiu aleasă președinte al Organizației de Femei a PSD Dolj, preambul al discuțiilor aprinse legate de rolul nostru, al femeilor.

Dincolo de concluziile dezbaterii, de lucrurile noi pe care le-am învățat în aceste zile, cel mai mare câștig a fost faptul că ne-am consolidat echipa, am întărit prietenia care ne leagă și am căpătat și mai multă încredere în noi și în forța noastră de a face lumea așa cum o dorim pentru copiii noștri.

Le mulțumesc colegelor pentru aceste zile frumoase petrecute împreună, pentru implicarea lor, pentru determinarea lor, pentru hărnicia lor, pentru mândria cu care și-au purtat costumele populare, pentru zâmbetul cald pe care l-au avut mereu pe față și pentru că îmi sunt mereu aproape”, a spus președintele OFSD Dolj, senatorul Lavinia Craioveanu.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Powered by themekiller.com