Școala politică a TSD Dolj – #makethingshappen, un eveniment reușit, cu 200 de tineri participanți

În perioada 22 – 24 septembrie, Băile Herculane, a avut loc Școala Politică a TSD Dolj, eveniment desfășurat sub motto-ul: #makethingshappen.

Cei 200 de tineri social-democrați din județul Dolj au avut ocazia să socializeze, să se cunoască mai bine dar și să acumuleze cunoștințe din cele trei cursuri pe care liderii TSD Dolj le-au pregătit: Administrație publică centrală și locală, Mentoring politic și Public speaking.

”Vineri, (22 septembrie nr.) am deschis #ȘcoalaPolitică #TSDDolj cu un Comitet Executiv Județean, sîmbătă am aprofundat împreună cu colegii mai multe teme în cadrul celor 3 cursuri de pregătire: Administrație publică centrală și locală, Mentoring politic și Public speaking. Seara am petrecut în stil #TSDDolj. A fost un eveniment reușit, credem noi, și care ne-a ajuta să ne cunoaștem mai bine”, a spus președintele TSD Dolj,  deputat Alexandra Presură.

La invitația TSD Dolj au răspuns președintele PSD Dolj, Claudiu Manda – vicepreședinte Senatul României, Lia Olguța Vasilescu – ministrul Muncii,  președintele TSD, Gabriel Petrea – ministrul Consultării Publice și Dialogului Social, Adrian Mlădinoiu – secretar de stat SGG, Cosmin Butuza – secretar de stat Ministerul Tineretului și sportului, parlamentarii PSD Dolj și membrii BPJ, dar și lideri din județele vecine.

”Le mulțumesc mult colegilor din BPJ care au răspuns afirmativ la invitația noastră, pentru implicare dar și pentru experiența împărtășită. Le mulțumesc și celorlalți invitați, că ne-au fost alături. Le mulțumesc pentru implicare tinerilor din Biroul Permanent Județean al TSD Dolj. A fost un eveniment reușit, din care toți am avut ceva de învățat, pe care în viitor îl vom repeta”, a mai spus președintele TSD Dolj,  deputat Alexandra Presură.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Powered by themekiller.com