Delegație numeroasă a PSD Dolj la Zilele Municipiului Calafat

zile calafat psd dolj

O delegație numeroasă a PSD Dolj, condusă de președintele executiv, Ion Călin, secretarul executiv, Cosmin Vasile, și președintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, a fost alături de primarul Lucian Ciobanu, vineri, 04 mai 2018, la Zilele Municipiului Calafat.

Din delegație au făcut parte: senatorul Lavinia Craioveanu, deputații Alexandra Presură, Eliza Peța Ștefănescu și Florinel Stancu, administratorul public al județului Dolj, Cosmin Durle, și primarii din comunele apropiate: Marin Duță – Cetate, Gheorghe Mungiu – Ciupercenii Noi, Ion Dinu – Maglavit, Constantin Enea – Moțăței, Constantin Tache – Ghidici, Marin Bădoiu – Unirea

Pe scenă, în fața a peste 2000 de calafeteni, au adresat mesaje de susținere și de felicitare, deputatul Ion Călin și președintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, primul transmițăndu-le și mesajele președintelui PSD Dolj, vicepreședintele Senatului României, Claudiu Manda, și al doamnei ministru, Lia Olguța Vasilescu.

”Bună seara și bine v-am găsit dragi calafeteni, dragi invitați ai administrației publice locale din Calafat, domnilor primari din zona Metropolitană a Calafatului.

Din câte vedeți dragi calafeteni, nu am venit singur, am venit cu o delegație important, în frunte cu președintele județului Dolj, Ion Prioteasa.

Am venit alături de primarul dumneavoastră, de Consiliul Local, să vă felicităm cu ocazia Zilelor Municipiului Calafat, o sărbătoare care se desfășoară pe parcursul a patru zile foarte frumoase, la început de mai,

Am venit alături de primarul Lucian Ciobanu să îi arătăm că îl susținem, iar dumneavoastră să vedeți că nu este singur, și că toate proiectele îndrăznețe pe care le are pentru municipalitate, pentru dumneavoastră, au susținerea noastră.

Am plăcerea sî vă tranmsit și salutul președintelui Organizației Județene a PSD Dolj, domnul senator Claudiu Manda, și al doamnei ministru Lia Olguța Vasilescu. La mulți ani, Calafat!”, a spus președintele executiv al PSD Dolj, deputatul Ion Călin.

”Bună seara și bine v-am găsit! O delegației foarte importantă, așa cum remarcați. Nu ni se întâmplă nici nouă tot timpul să fim peste tot atât de mulți, oameni cu funcții importante.

Suntem la Calafat, unul dintre cele mai frumoase orașe ale județului Dolj, pentru că dumneavoastră sunteți importanți și pentru că vă respectăm. Am venit să vă spune că suntem alături de primarul Lucian Ciobanu, de Consiliul Local, și susținem tot ceea ce se realizează în acest Municipiu important al județului Dolj. Să fiți sănătoși și la mulți ani!”, a spus președintele CJ Dolj, Ion Prioteasa.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Powered by themekiller.com